Juhlapukujen helman lyhennys

Hää- juhla- ja vanhojentassipuvut

Helman lyhennyksen hinta määräytyy helmakerroksista ja niiden ympärysten tai lyhennettävän alueen mukaan, esim. laahukselliset puvut lyhennetään yleensä vain edestä ja hieman sivusauman yli.

Jokainen helmakerros maksaa erikseen, hinta määräytyy sen mukaan kuinka näkyvä kerros on tai vaikea työstää. Tyllipuvuissa kerrokset leikataan yhdessä jos vain mahdollista, riippuen miten hyvin kerrokset toimivat yhdessä. 

Isoissa puvuissa lasken aina tarjouksen helmalle. Yleensä hääpukujen helmat ovat 120 -300€ luokkaa ja vanhojentanssipuvut 70 -180€. Hää- ja vanhojentanssipuvut eroavat  toisistaan yleensä kerrosmäärällä ja vanhojentanssipuvuissa on yleensä yksinkertaisemmat helmarakenteet.

Jos helmassa on pitsireuna, kirjonta, paljetteja, kuvioiden siirtoa yms. niin hinta neuvotellaan aina tapauskohtaisesti. Pliseeratun kankaan helmanlyhennyksessä silitystyö maksaa erikseen.

Helman lyhennykseen tai ilmaiseen hinta-arvioon on hyvä varata aika.

Alustavan hinta-arvion saat laittamalla sähköpostilla muutaman kuvan puvusta sekä tietoa helman ympärysmittoista sekä helma kerrosten määrän.

Otathan sovitukseen mukaan kengät sekä mahdollisen vannehameen, joita sinun on puvun kanssa tarkoitus käyttää.

Katso myös:

Hää- ja juhlapukujen korjaukset

Ajanvaraus Hää- ja juhlapuvuille